skip to Main Content

Meddelelse til beboerne om henstillet effekter

vi skal igen bede beboerne om at fjerne alle effekter (vi mener alle effekter) der er stillet på trapper, repoer, kælder og loftgange.

ejendommen er igen blevet pålagt at få tingene fjernet af Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut, der skriver ” Der må ikke anbringes oplag eller genstande af nogen art i trapperum. Jf Bygningsreglement 2018

må trapperum alene anvendes til trafik. Genstandene bør fjernes omgående.”

Hvis det er Deres ting, bedes De få tingene fjernet omgåede eller senest torsdag den 17. december 2020, eller bliver det fjernet af ejendommen uden ansvar.

Dette gælder også stole, som nogle beboere bruger til at få en lille pause. Hvis der er beboer der har brug for en stol i opgangen, skal De henvende sig til kommunen, så der kan monteres en stol på væggen der kan slås op.

Nogle beboere har stillet blomster i vindueskarmen, det har vi heller ikke noget imod, men så skal de også passes. Hvis blomsterne ikke bliver passet, vil de blive fjernet uden varsel, det ser jo ikke godt ud, at der bare står en vissen blomst og det er ikke tilladt at placere plast planter.

Med venlig hilsen og på forhånd tak.

Ejendomskontoret

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top